De 'waarheid' van pro-Palestina-demonstranten

In Amsterdam zijn op zaterdagvanmiddag 19 mei 2018 drie tot vierhonderd mensen op de been geweest om hun solidariteit met de Palestijnen te tonen. De betogers verzamelden zich op de Dam en liepen daarna naar het Amerikaanse consulaat op het Museumplein.
[Simon Vrouwe was natuurlijk van de partij]
Zoals gewoonlijk kon de organisatie het niet laten om het aantal deelnemers sterk te overdrijven en meldde dat zij vond dat er meer dan duizend deelnemers waren. De politie doet daar geen uitspraken over, zegt een woordvoerder.

Veel mensen hadden de obligate spandoeken en vlaggen bij zich en riepen holle steunbetuigingen voor de Palestijnen. Het protest is rustig verlopen. Het protest was een initiatief van het Nederlands Palestina Komitee [sic] en de Internationale Socialisten. De demonstranten willen 'een eind aan Israëlische onderdrukking van Palestijnen en de bezetting van Palestina'.

Directe aanleiding zijn de vele doden aan de grens met Gaza afgelopen week. Israëlische militairen openden toen het vuur op Palestijnse 'betogers'. Er vielen volgens Palestijnse zelf bronnen zeker 62 doden.

Toch vreemd dat deze pro-Palestina betogers het hebben over 'Palestijnse betogers', terwijl Hamas zelf naar buiten bracht dat deze terroristen bezig waren met de bestorming van het grenshek. Bovendien waren 50 van de 62 doden leden van de terroristische groepering Hamas. Volgens Hamas zelf.
[Gaza 'Return March' Clips]

De geestelijk gestoorden, die vóór Palestina betoogden, zijn dus in werkelijkheid anti-Israel en rabiaat antisemitisch.Maar dat wisten we natuurlijk allang. Nietwaar, Simon Vrouwe, José van Leeuwen, Gretta Duisenberg en Harry van Bommel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten