Gerrit H voelt zich belazerd

Als initiatiefnemer van de eenmansactiegroep 'Stoppestenophetwerk' zag Gerrit H zo nu en dan tweets van Nicolette van Berkel over het onderwerp pesten op het werk voorbij komen.
Al snel dacht Gerrit H een lotgenoot gevonden te hebben. Was ook hij immers niet ooit het slachtoffer geworden van pesten op het werk? Is gedeelde smart niet halve smart?

En dus zocht Gerrit H contact met Nicolette van Berkel. Zij was natuurlijk alleen bezig met haar eigen situatie, was daar behoorlijk depressief van geworden en zag niet direct in dat Gerrit H haar voor zijn eigen karretje wilde spannen.

Gerrit H, narcist en 'hoog-functionerende Asperger' begreep al snel dat er weinig eer te behalen viel aan Nicolette van Berkel. Hij stapte over naar the dark side. Nadat Van Berkel hem op Twitter geblokkeerd had, startte hij tientallen anonieme twitter-accounts om haar te belasteren. Twitter had het er maar druk mee om al die accounts te verwijderen.

Zelfs een 'journalist' van de Telegraaf tuinde in de wanen van Gerrit H, al was deze niet helemaal tevreden over diens verslaglegging. 
Toen er op Terschelling overeenstemming was over meewerken aan een artikel in De Telegraaf heb ik aangegeven dat ik bereid ben om daar aan mee te werken, iets wat ook gebeurd is, al had het deel van het artikel wat over mij ging wat mij betreft wat feitelijker gemogen.
De frustraties van Gerrit H zorgden uiteindelijk voor een lang en rammelend bericht op zijn weblog. Zie hier. Uiteraard is hijzelf van alle blaam verschoond en is Nicolette van Berkel het kwaad in mensengedaante.

Toch zou wat zelfreflectie (of therapie) Gerrit H niet misstaan. To put it mildly.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten